Liity jäseneksi

Kuka voi liittyä?

Tuuspartioon voivat liittyä kaikenikäiset vanhat ja uudet partiolaiset. Etenkin nuoria ja aikuisia partiolaisia tarvitaan mahdollistamaan lasten toiminta. Samalla partio on aikuisellekin hauska harrastus. Kun partioon liittyy aikuisiällä, ei tarvitse murehtia sitä, onko aiempaa partiokokemusta. Partiossa järjestetään laadukkaita koulutuksia tehtävään kuin tehtävään.

Partio voi olla koko perheen yhteinen harrastus. Vanhemmat voivat vetää oman lapsensa ryhmää tai sitten jokaisella perheenjäsenellä on partiossa oma juttunsa.

Voit tutustua eri-ikäisten partiotoimintaan Suomen Partiolaisten sivuilla.

Mitä se maksaa?

Partio on usein laskettu Suomen halvimmaksi harrastukseksi.

Partiolaisten jäsenmaksu on tällä hetkellä 63,50€ / vuosi. Se sisältää partiovakuutuksen, Partio-lehden, lippukunnan viikottaisen toiminnan ja esimerkiksi suoritetut merkit. Jos perheessä on useita Suomen Partiolaisten jäseniä, saavat lisäjäsenet alennuksen.

Partioretkillä ja -leireillä on erilliset, kohtuulliset maksut.

Miten liitytään?

Tee jäsenhakemus (linkki), niin otamme sinuun yhteyttä!

Tällä hetkellä moni Tuuspartion ryhmä on täynnä. Tästä johtuen tarvitsemme uusia aikuisia vetämään uusia ryhmiä, erityisesti uuttaa sudenpenturyhmää (7-9v) varten. Olisitko sinä kiinnostunut vetämään ryhmää ja harrastamaan lapsesi kanssa yhdessä? Koulutamme tehtävään.

Liittymiseen ja partioon liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä: tuuspartio(at)gmail.com.