Tupan kevätretki ja Kohtaaminen 21-23.4.

Tupan kevätretki ja Kohtaaminen 21-23.4.

 

Tuuspartion kevätretki tulee taas 21.-23.4.2017. Retki pidetään Puskapirtillä, Sipoossa ja luvassa on paljon ulkona puuhailua! Sunnuntaina retkeltä lähdetään yhteiskuljetuksella kohti Helsinkiä ja Uudenmaan partiopiirin Kohtaamista.

HUOM. retkelle ja Kohtaamiseen ilmoittaudutaan erikseen, ja Kohtaamisen ilmoittautuminen päättyy jo ke 29.3.!

 

TUUSPARTION KEVÄTRETKI 21.-23.4.

Kevätretki pidetään Puskapirtillä, Sipoossa 21.-23.4.2017. Seikkailijat ja tarpojat saapuvat retkelle perjantaina klo 19. Sudenpentujen osalta retki alkaa lauantaina klo 10. Sunnuntai-aamulla lähdetään Puskapirtiltä yhteiskuljetuksella Kohtaamiseen. Jos Kohtaamiseen ei osallistu, retki päättyy Puskapirtillä sunnuntaina klo 9.30. Retkellä suoritetaan partioaktiviteettejä ja toimitaan paljon ulkona. Retki maksaa seikkailijoilta ja tarpojilta 10e ja sudenpennuilta 5e. Retkimaksu tuodaan retkelle saapuessa, mielellään tasarahana. Puskapirtin osoite: Kvartsitie 4, 01150 Sipoo.

Ota mukaan:

– Partiohuivi ja paita
– makuupussi ja -alusta (Huom! Retkellä nukutaan ulkona)
– vaihtovaatteet
– pipo ja hanskat
–  säänmukaiset ulkoiluvarusteet
– hyvät kengät ulkoiluun
– ruokailuvälineet kangaskassissa (muista pieni kuivauspyyhe)
– saunakamppeet
– henk. koht. hygieniatarvikkeet
– Puukko, tulitikut
– taskulappu +varaparistot

Muista pakata tavarat vesitiiviisti!

Ilmoittautuminen:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14733

Jos tulee kysyttävää retkestä, ota yhteys retkenjohtajiin!

Merihelmi Kuosmanen: 0445890162 / merihelmi.kuosmanen0(at)gmail.com

Iida Tiri: 0465748044 / ida.tiri(at)hotmail.com

 

KOHTAAMINEN 23.4.

Kohtaaminen sunnuntaina 23.4.2017 on partiokevään kohokohta, joka kerää yhteen lippukunnat koko Uudeltamaalta Helsinkiin! Helsingin Senaatintorilla nähdään, kuinka paljon meitä onkaan! Liitymme partioparaatiin, joka johdattaa meidät Kansalaistorille Musiikkitalon viereen koko Kohtaamisen yhteiseen ohjelmaan. Tämän jälkeen jatkamme eri ikäkausille suunnattuihin ohjelmiin. Myös huivittomat perheenjäsenet ja kaverit ovat tervetulleita seuraamaan paraatia ja osallistumaan muuhun ohjelmaan!

Lähdemme Kohtaamiseen suoraan Tupan kevätretkeltä bussikyydillä. Rinkat ja muut retkitavarat ovat bussissä tallessa päivän ajan. Palaamme bussilla klo 17 Tuusulan uimahallille, josta lapset voi noutaa.

Ota mukaan:

Partiohuivi, partioasu (partiopaita ja tumma alaosa), päiväreppu, säänkestävät vaatteet ja juomapullo. Tuuspartio järjestää osallistujien eväät. Kohtaamisen hinta on 16€, ja maksu tuodaan paikan päälle käteisellä.

Ilmoittautuminen ke 29.3. mennessä:
sähköpostitse ehatakka(at)gmail.com tai palauttamalla ilmoittautumislapun (klikkaa) kolon punaiseen postilaatikkoon (eteisessä).

Lisätietoa:
Eero Hatakka: ehatakka@gmail.com / 045 124 1164